Kompetencer

Vores kompetencer

Hos Norden Blik har vi erfaring med mange forskellige typer opgaver. Vi laver blikkenslagerarbejde til kviste, facader, gavle, tagrender, nedløb, tage, murafdækninger samt alle former for inddækninger indenfor vores fag. Fælles for alle typer opgaver er den høje kvalitet. Den har vi nemlig altid med os. Vi bruger primært materialerne zink, kobber og aluminium i vores arbejde.

Zink

Zink er et af de mest foretrukne materialer til blikkenslagerarbejde såsom tagrender, beklædning, inddækninger og lignende. Zink er et enestående materiale med lang holdbarhed og høj genanvendelighed. Derudover er materialet nemt at arbejde med og er visuelt flot.

Zink

Kobber

Kobber

Kobber er et lidt dyrere alternativ til zink, men som med mange andre ting, så hænger pris og kvalitet sammen – derfor er holdbarheden hos kobber også en anden. Kobber er i mange år blevet brugt i byggeri og er stadig et af de mest eksklusive materialer, der kan anvendes.


Aluminium

Et alternativ til både zink og kobber er aluminium. Især farvet aluminium er et rigtig godt valg til beklædning af for eksempel gavle, stern og vindskeder, men egner sig ikke til at blive brugt til tagrender.

Aluminium